Nytt Prosjekt i Mubende i Vest-Uganda

IL_prosper

Familien Prosper har åpnet dørene for at foreldreløse barn skal få en tryggere oppvekst og en bedre fremtid. Gjennom fadderordningen er barna sikret skolegang, mat, klær, sko og det de ellers trenger.

I sommer åpnet Make Possible et nytt familiehjem i Mubende, Uganda. Familien Prosper har åpnet dørene for foreldreløse barn i området. 5 nye barn har fått et nytt sted å bo, sammen med en omsorgsfull familie.

I tillegg har ti barn som kommer fra fattige familier i Mubende fått hjelp hjemme der de bor. Faddere i Norge som dekker kostnader til mat, klær og skolegang. De fleste av disse barna har ikke gått på skole tidligere.

IL_prosper2

Prosper Fordignity har et stort hjerte for fattige og foreldreløse barn. Sammen med sin kone leder han arbeidet til Make Possible i Mubende

Det er mange barn i Mubende som lever uten foreldre. I løpet av de neste årene regner vi mad at mange barn skal få hjelp. Men før vi utvider programmet og tar imot flere barn, skal det settes igang inntektsgivende aktiviteter. Dette vil bidra til at prosjektet blir mindre avhengig av overføringer fra Norge. Planene inkluderer dyrking av frukt, bær og grønnsaker, men også geite- og fiskeoppdrett.

Grønnsaker skal dyrkes rundt husene der barna bor. Mens geite- og fiskeoppdrettene skal finne sted et stykke utenfor Mubende. En nær venn av prosjektet eier mye land, og han har stilt store arealer til vår disposisjon. Inntektene fra geite- og fiskeoppdrettene vil få store konsekvenser for utviklingen videre for prosjektet.

 

Comments are closed.